De Ridder
Forceertechniek BV
Jan Tademaweg 55-59
2031 CT Haarlem

Tel +31 (0)23 532 0916
Fax +31 (0)23 531 5906
info@forceertechniek.nl

Losse vormen zijn nu te bestellen via onze vormen outlet

Aanvraag formulier


Voor bestellingen en aanvragen kunt u nu gebruik maken van ons handige online aanvraagformulier.
Wij nemen uw aanvraag dezelfde dag nog in behandeling.

Aanvraagformulier

Historie

De geschiedenis van De Ridder Forceertechniek gaat terug tot 1937: toen werd door Willem De Ridder voor het eerst forceerwerk geleverd aan zilversmeden in Haarlem. Letterlijk op en zolderkamertje is het allemaal begonnen.

In 1963 verhuisde De Ridder als een van de eerste bedrijven naar industrieterrein De Waarderpolder in Haarlem. Eerst onder leiding van W. de Ridder, zoon van de oprichter, die weer in 1970 werd opgevolgd door zijn zoon G.J. de Ridder

G.J. de Ridder was degene die al vroeg in de zeventiger jaren de weg naar automatisering insloeg. Hij wist als geen ander het oude ambacht te combineren met moderne technieken Ook deden toen de computers hun intrede bij De Ridder.

Sinds 2000 trad de vierde generatie De Ridder aan: onder leiding van de broers Arjan en Sander de Ridder ontwikkelde het bedrijf zich snel tot een hoog gespecialiseerde toeleverancier die niet terugdeinst voor verregaande investeringen in de modernste productietechnieken. Vanaf 2008 investeert De Ridder in robotisering van de productie en in de laatste ICT toepassingen voor planning en werkvoorbereiding; De Ridder is hiermee een van de modernste toeleveranciers in Nederland.